Expo dreampoint

  • 21 februari 2018

Dreampoint

Is het kunstproject van het Duurzaam Wijkcontract JachtGray waarin kinderen en buurtbewoners een sculptuur ontwerpen voor de rotonde in de Philippe Baucqstraat.

De kinderen van basisschool ’t Regenboogje en de vzw Pivot hebben onderzoek gedaan naar hun dromen en die van de buurtbewoners. Vervolgens hebben ze getekend, maquettes gemaakt en schaduwen uitgevonden. Ontwerpster Sabine Lemache ging met die ideeën aan de slag en werkte aan het definitieve ontwerp van de sculptuur in kunstacademie RHoK.

De resultaten van het participatieve ontwerpproces worden vanaf 8 februari 2018 tentoongesteld in de hal van het gemeentehuis van Etterbeek.

U bent van harte welkom om de tentoonstelling met ons af te sluiten tijdens de finissage op donderdag 22 februari om 18.30 u. Gelijktijdig worden ook de resultaten van de workshops tentoongesteld in basisschool ’t Regenboogje (Capiaumontstraat 73). Tijdens de Buitenspeeldag op woensdagnamiddag 18 april 2018 zal de schaduw van de sculptuur op de straat geschilderd worden. Kom zeker eens langs!

Link naar eventpagina https://www.facebook.com/events/1662673390459656/